new workspace in barendrecht
new workspace

Visit the studio in Barendrecht

Vanaf 15 april 2021 werk ik in Barendrecht en daar heb ik veel zin in. Genieten van de verbinding met buiten, daglicht dat de kamer binnenvalt. Zoals je ziet heb ik de ruimte thuis alvast kunnen inrichten waardoor er veel plaats is om mijn werk mooi te presenteren. Met de roomdivider is er een mooie afscheiding ontstaan tussen het studio- en woonkamergedeelte thuis. Ben je benieuwd? Je kunt mij appen, bellen of mailen om langs te komen.


From April 15th 2021 I will be working in Barendrecht and I am looking forward to it. Enjoy the outdoor space, daylight entering the room. As you can see, I have already been able to set up the room at home, so that there is a lot of space to present my work beautifully. With the room divider, a beautiful separation has been created between the studio and living room area at home. Are you curious? You can text, call or email me to come by.