circularity series on table
serie circularity, print op hout
Two frames on table
rabarber in interieur
rabarber, print op hout in in nterieur
selection print and vegetable mix

Kunst bij jou thuis

Een werk bij jou thuis? Ja, dat kan! Wil je de schoonheid en harmonie van mijn werk bij jou thuis brengen en er dagelijks naar kijken? Dat kan al voor een klein bedrag per maand. Je bepaalt zelf hoe lang je een kunstwerk in huis wilt hebben.

Het gaat als volgt:

  • Via petje. af kies je het lidmaatschap naar keuze. Je betaalt €37 per maand voor een klein werk (waarde tot 1300 euro) of €57 per maand voor een groter werk.
  • Maak een afspraak bij mij in het atelier en kijk welk werk er het mooiste zou passen in jouw huis of werkruimte.
  • Je kunt het werk direct meenemen. Je zegt het lidmaatschap op als je het niet meer wilt, dat kan elk moment en brengt het werk zelf weer terug.

Zeker nu de maanden wat kouder worden en je veel tijd binnen doorbrengt en misschien ook veel thuis werkt, is het heel fijn om als toevoeging bij je mooie inrichting een kunstwerk uit te kiezen. Om er dagelijks naar te kunnen kijken en te genieten van de mooie patronen.

Over groentepapier in frames:

Vind je de werken van groentepapier heel mooi in de houten frames? Dan kun je voor de prijs van €37 per maand maar liefst 2 van deze kleine werken uitkiezen en ze een mooie plek in huis geven voor de duur van het lidmaatschap. Twee werken samen geven vaak veel meer diepte, en staan speelser in je interieur; je kunt werken neerzetten of neerleggen helemaal wat jij wilt.

Kijk op de pagina van petje af via onderstaande link voor meer informatie en jouw lidmaatschap naar keuze. Misschien is het ook wel heel erg leuk om een lidmaatschap aan iemand cadeau te geven voor 1 of 2 maanden.

This part is about membership, art at your home or office (NL only).

kunst thuis
Serie Fabric and veggs in frame, 32 x 32 cm en 20 x 20 cm
bij jou thuis via lidmaatschap voor 37,- per maand (per 2 stuks)
Kunst thuis via lidmaatschap
Rabarber 80 x 80 cm, digitale print op hout.
bij jou thuis via lidmaatschap voor 37,- per maand (per stuk)
serie circularity, kunst thuis
Serie circularity, 20 x 60 cm, digitale print op hout + tempera
bij jou thuis via lidmaatschap voor 37,- per maand (per stuk)