Contact and visit

Bezoekinformatie

Elke 1e zondag van de maand is het atelier aan de Wijnstraat 69 in Dordrecht geopend voor publiek. Hiermee sluiten we aan bij Kunstrondje Dordt. Tussen 12 en 17 uur ben je van harte welkom om mijn werk en dat van mijn collega Jeannette Meijer te komen bekijken. Voor bezoek op andere momenten maak ik graag een afspraak via de mail of telefonisch.

Voor informatie kun je contact met mij opnemen via info@angeliquevandervalk.nl of tel. 06 23498121. Wil je weten hoe ik met jouw persoonlijke gegevens omga, lees de Privacyverklaring (Privacystatement in Dutch)

Let op: Gesloten op zondag 1 september en zondag 6 oktober

Visiting information

Every 1st Sunday of the month the Studio at Wijnstraat 69 in Dordrecht open to the public, from 12 to 17 hours. My colleague and I take part in Kunstrondje Dordt, a monthly Art route. For a visiting the studio on another moment an appointment can be made by mail or telephone. 

For further information, please contact me through info@angeliquevandervalk.nl or Tel. 31 6 23498121.

Note: Closed on Sunday September 1st and Sunday October 6th