Contact and visit

Bezoekinformatie

Elke 1e zondag van de maand is mijn studio en showroom aan de Wijnstraat 69 in Dordrecht geopend voor publiek. Hiermee sluit ik aan bij Kunstrondje Dordt. Tussen 12 en 17 uur ben je van harte welkom om mijn werk te komen bekijken. Voor bezoek op andere momenten maak ik graag een afspraak via de mail of telefonisch.

Voor informatie kun je contact met mij opnemen via info@angeliquevandervalk.nl of tel. 06 23498121. Wil je weten hoe ik met jouw persoonlijke gegevens omga, lees de Privacyverklaring (Privacystatement in Dutch)

Je ben van harte welkom in Dordrecht op zondag 2 februari

Visiting information

Every 1st Sunday of the month the Studio at Wijnstraat 69 in Dordrecht open to the public, from 12 to 17 hours. My Studio is part of Kunstrondje Dordt, a monthly Art route. For visiting the studio at another moment an appointment can be made by mail or telephone. 

For further information, please contact me through info@angeliquevandervalk.nl or Tel. 31 6 23498121.

You are welcome to visit my studio Sunday February 2nd

Studio view Wijnstraat 69, Dordrecht