In het licht - huis van beton
Venus 1, studieopdracht
serie contrast
kunst is voedsel
van huis uit
Huis van beton landscape
cardle 2 cradle 1e jaar

Celebration time and exhibition early years 2010/2015

Jubileum en uitnodiging expositie

Het is precies 10 jaar geleden dat ik mijn vaste baan opzegde en op mijn 39e als student startte op de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Ook is het alweer 5 jaar terug dat ik afstudeerde en de academie achter mij liet. Nooit had ik kunnen voorspellen dat ik zo’n mooi pad zou gaan bewandelen. Graag nodig ik jou uit voor een rondleiding in mijn studio en een kop koffie of thee om het te vieren! Dat kan elke vrijdag in de maand juli en op zondag 7 augustus. Ook geef ik jullie een speciaal kijkje terug in de tijd middels een mini tentoonstelling.

Deze expositie geeft je een kijkje in de ontwikkeling van het werk dat ik tijdens mijn academietijd heb gemaakt tussen 2010 en 2015, bijzonder toch? Je mag ook alle procesboeken inzien. Je kunt het verloop van mijn studiejaren en de ontwikkeling richting het examenwerk geïnspireerd op cradle to cradle bekijken. Deze speciale mini expositie is te bekijken in de studio in Dordrecht van 3 juli t/m 7 augustus 2020. Een persoonlijke afspraak maken om te komen kijken kan ook via https://calendly.com/angeliquevandervalk/afspraak

Celebration and invitation to exhibition

It has been exactly 10 years since I quit my permanent job and started as a 39 year old student at the Willem de Kooning Academy in Rotterdam. Meanwhile it’s also 5 years since graduation. I could never have predicted that I would go such a beautiful path. I’d love to invite you for a cup of coffee or tea and something tasty to celebrate these milestones! Please come over on Sunday July 5th or on a Friday in July.

A special mini exhibition is especially organised for followers and visitors. The exhibition gives you a glimpse into the development of the work I made during my academy time between 2010 and 2015, isn’t it special? You can also view all process books. You can view the course of my study years and the development towards the exam work inspired by cradle to cradle. This special mini exhibition can be viewed at my studio in Dordrecht from July 3rd to August 7th, 2020.