circuloco almere maart 2022
uitgebloeide bollen Ens
bloem afval Lemmer 16 maart 2022
testwerk floriade

Artist in residence – Circuloco Floriade 2022

In de maand mei werk ik als artist in residence in het Circuloco paviljoen op de Floriade 2022 in Almere. Heel bijzonder om aan deel te mogen nemen, want de Floriade vindt maar eens in de 10 jaar plaats. Elke maand werkt er een andere vormgever of kunstenaar in het circulaire gebouw. Vanaf die locatie verken ik een divers palet aan bloemen en plantaardig materiaal van het terrein. Verspreid over de maand mei maak ik in 5 dagen 5 kunstwerken, elk met een andere techniek. Hieronder zie je de data waarop ik aanwezig ben in het Circuloco paviljoen op de Floriade. Leuk als je langskomt!

Kijk mee als ik aan het werk ben als artist in residence van 10 tot 15 uur op:

donderdag 5 mei

zaterdag 7 mei

donderdag 12 mei

woensdag 18 mei

vrijdag 20 mei

In de laatste week van mei ben ik er op:

donderdag 26 mei van 12 tot 15 uur – doorlopende workshop (nog nader te bepalen)

zaterdag 28 mei om 12 uur en 14 uur – presentatie over het door mij gemaakte werk bij Circuloco

Bezoekinformatie

Is te vinden op de website van de Floriade https://floriade.com/nl/ en op de website van Circuloco https://www.circuloco.nl/